maanantai 17. helmikuuta 2014

Ätshii

Miksi viikonloput menee aina niin nopeasti?


Leivoin pullaa.


Tämä viikonloppu meni sitten vanhempien täyshoitolassa flunssaa potiessa, lepäillessä, katsoessa Midsomerin murhia sekä telkkarista että DVD:ltä ja muuten vain löysäillessä samalla kun tuo päällevyöryvä läksykasa huuteli nimeäni. Ei ole hjuva fiilis nyt ollenkaan.

Energiat sammuu aika äkkiä. Se huomattiin taas kun käytin siskon kanssa ripulia potevan koiravanhuksen (voi ressukkaa...) hurjalla 600m(?) kierroksella varusteissa joissa olisin selvinnyt -15 asteen pakkasilla ja tahdissa jolla olisin kyllä konkannut saman metrimäärän yhdellä jalalla varmaan kolme kertaa ja tullut siltikin perille ennen meitä. Mjoo. Turha sitä on kenenkään kipeenä itseensä mennä rasittaan, mutta kyllä oli lähellä ettei silmät lurpahtaneet ennen aikojaan.

Huokaus. Ehkä tämä viikko alkaa nyt sitten pirteämmin, ehkä ei tarvitsisi enää niistää nenäänsä verille tai popsia panodiilejä (Tanskassa panadolit olivat "panodil") koska tuntuu niin kipeältä ja jaksaisi painaa kouluhommia, liikkua ja ehkä jopa tehdä jotain luovaa ja mennä töihin. Katsotaan.


Nyt sitten ehkä uskallan toivottaa hyvää yötä ja alkavaa viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti