lauantai 21. joulukuuta 2013

Pinaatin ylistys


Hienoa! Ensimmäinen varsinainen blogiteksti jonka saan tähän "uudistuneeseen" Muhvinssiparaatiin kirjoitettua koskee suosikkipuheenaihettani ja maailmani napaa eli RUOKAA. Yllätysyllätys! :--D

Ja tämäkin vain siksi että tänään, väsyneenä tentistä kotiutuneena, nälkäisenä ja Suomikaipuun riivaamana havaitsin kuinka hieno oivallus tässä on tullut tehtyä. Ihan juuri nyt.

Olen kyllä aina pitänyt pinaatista. Pinaattilätyt olivat aivn törkeää herkkua jo pienenä kun niitä koulussa sai syödä kinkkumakaroonisalaatin kera. Samoin, omnomnom pinaattikeitto. Varsinkin kananmunan kanssa. Mmmmm.

No, toissapäivänä taisin syödä ensimmäistä kertaa (ainakin siis tiedostetusti) pinaattia ihan sellaisenaan, keitettynä. Mmmm! Sehän oli jopa hyvää! Heti tuli mieleen kuinka Suomeen palatessa on alettava tekemään itse jotain pinaattiherkkuja ja muistettava tämä ihan lisäkkeenäkin. 

Kai se on edes jotenkin terveellistäkin, kun kerran on kasvis ja vihreä, vaikkei sitä syödessä ihan Kippari-Kalleksi muutukkaan. Noh, anyway. :)








Ei muuta tällä erää. :)
Byebye, -L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti