maanantai 30. joulukuuta 2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan (="loma")

Joulu tuli, joulu meni ja vuosikin vaihtuu kohta. Loma meni suorastaan törkeän nopeasti ohi ja kohta pitäs tehdä vielä viimene piipahdus Tanskassa.. Oh my. Ja uus vuosilukukin pitäs opetella kirjottaa (eilen ei onnistunu sitten millään...)

Hmm. Mutta. On tässä jotain syöpöttelyn ja muun lekottelun lisäks saatu aikaankin. Muuttoilmotusta on laitettu ties mihin ja pankissa käyty, pistetty sänky tilaukseen ja ja ja.. tehty vuokrasoppari uuteen asuntoon. Wuhuu! Hurjaa menoa..


Mutta, tosiaan. Pari sanaa joulusta.

Joulu on ihanaa aikaa. Vastoin kuin monet keitä olen kuullut/lukenut tässä, mää rakastan joulua ja joulunaikaa. Jouluruoka on hyvää. Jouluun kuuluu myös joulukuusi, koristeet (ei liian uskonnolliset tai liian räikeät tai muuten "liian jotain" -koristeet) ja iloinen musiikki (koska turhan masentavat nyt vaan.. ei niitä montaa kertaa jaksa kuunnella). Joululahjojen hankkiminen ja antaminen on mukavaa puuhaa (ja tuskin on syytä kieltää etteikö itse tykkää mokomia saada...) ja perheen kanssa on mukava viettää rauhassa aikaa ja saunoa ja lepäillä, vaikka sitä edeltääkin hirvee härdelli, rahanmeno ja stressi, etenkin tietyillä henkilöillä.




Tosin. Nytkin tultiin sopivasti Suomeen vasta aattonvastasena yönä joten.. kauheammin ei jouluvalmisteluihin tänävuonna osallistuttu. :--DD Ei se itseä haitannut. Mutta mukavaa oli!!!






Jees. Uusvuos meneekin sitten jossain päin jotakin, kattellaan sitä sitten. Ehkä jopa muistellaan tässä vielä mennyttä vuotta. U never know..

Heipparallaa! -L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti